Erol Tonga’ya yeni görev

Hemşehrimiz Erol Tonga, 12-15 Kasım 2015 tarihlerinde Dünya Su Konseyi 7. Genel Kurulu’na katılacak.

11 Kasım 2015 Çarşamba 11:29
Erol Tonga’ya yeni görev

Balıkesir Su Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Yönetim Kurulu Üyeliğine atanan hemşehrimiz Erol Tonga, 12-15 Kasım 2015 tarihlerinde Dünya Su Konseyi 7. Genel Kurulu’na katılacak.

Başöğretmen Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeniyken hayata geçirdiği ödüllü projelerle adından söz ettiren Erol Tonga, BASKİ Yönetim Kurulu Üyesi olarak Fransa’nın Marsilya kentinde gerçekleşecek olan uluslararası organizasyonda Türkiye’yi temsil edecek.

Yeni Guvernörler Kurulu (Board of Governors) ve Dünya Su Konseyi (World WaterCouncıl/WWC) Başkanlığı seçimlerinin de yapılacağı programda Türkiye’nin su politikalarıyla ilgili sunumlar da yapılacak.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin organizesiyle programa katılacak olan Tonga, Dünya Su Politiklaları ile ilgili istişarelerin de yapılacağı organizasyonda görüşlerini paylaşacak.

Genel kurulla ilgili raporların da ele alınacağı programın forum ve çeşitli etkinliklerin ardından sona ereceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 26.07.2018 00:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih KABACA 2019-12-06 15:28:20

Erol Hocanın eski bir öğrencisi olarak çok gururlandım. Hocama başarılar diliyorum.