Ersoy’dan Cumhurbaşkanı’na çağrı

Çorum eski Belediye Başkanı Prof. Dr. Arif Ersoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’’ın ‘Yalnızım’ şeklindeki sözlerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

09 Aralık 2016 Cuma 10:53
 Ersoy’dan Cumhurbaşkanı’na çağrı

Çorum eski Belediye Başkanı Prof. Dr. Arif Ersoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’’ın ekonomik gelişmelerle ilgili sarfettiği ‘Yalnız kaldım’ şeklindeki sözlerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

İşte Ersoy’un o açıklaması;

“Hayır! Muhterem Cumhur Başkanım siz yalnız değilsiniz. Siz milletimizin seçimle ilk seçilmiş Cumhur Başkanımızsınız. Siz yeryüzünde bütün mazlumların zalimlere karşı sözcüsü ve savunucusunuz.

Siz uyanmış dünya Musluların rehberisiniz. Siz Malazgirt Zaferi'nin muzaffer komutanı Gazi Alpaslan’ın yolunda yürüyorsunuz. Siz İstanbul'un Fatihi Sultan Mehmet Han'ı örnek alıyorsunuz. Siz Kanuni Sultan Süleyman Han'ın ferasetine sahipsiniz. Geçen yüzyılın başında yeryüzünde bütün şer güçlerin karşı çıktığı ve bugün size saldıran mihrakların benzer yöntemlerle saldırdığı Cennet mekân Sultan Abdülhamit Han'ın ahfadısınız. Siz İslam dünyasının uyanmasına rehberlik görevini yerine getiren Muhterem ve Merhum önderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın zulme karşı başlattığı direniş bayrağını dalgalandırıyorsunuz. Siz mazlumların zulme karşı ayağa kalmasına öncülük ediyorsunuz.

İnsanlık tarihi boyunca mazlumların uyanışına vesile olan önderler, tek başına da olsalar, Allah'ın yardımı ile onlar zalimlerin sultasının yerle yeksan olmasına vesile olmuşlardır. Dedizde boğulan bebek Ayla’nın ve onun gibi masum yavruların ahı mutlaka zalimlerin hile ve tuzaklarını boş çıkartacaktır.

Siz karşılıksız doları dünya piyasasına basıp süren ırkçı-tekelci sermayenin hilelerini bütün dünya anlatıyorsunuz. Siz, 1990'lı yıllara uluslarası ticaretin nasıl ülkelerin kendi paralarıyla yapacaklarını gündeme taşıdığımız, Çin'de Sosyal Bilimler Akademisi'nde, daha sonra İran'da anlattığımız Ulusal Paralarla Dış Ticareti Kredilendirme Modelini cesaretle bugün açıkça dünya gündemine taşıdınız.

Hayır, hayır, hayır! Muhterem Cumhur Başkanımız siz asla yalnız değilsiniz. Bu büyük millet sizi 15 Temmuz'da ehli salibe ve onların yerli kölelerine karşı yalnız bıraktı mı? Yakında Batıda, Doğuda, Kuzeyde ve Güneyde bütün mazlumlar sizin yanınızda yer alacaktır.

Zalim şer mihraklara ve Eli Salibe teslim olan sapıkların hile ve desiseleri yerle yeksan olacaktır. Allah' teslim olarak Hak bildiğimiz Sırat-ı Müstakim ‘deki yolculuğumuza devam hep birlikte devam edeceğiz. Zafer er veya geç inananların hakkıdır ve zafer yakındır.


Son Güncelleme: 09.12.2016 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nevzat cetindas 2016-12-10 08:53:13

Agziniza gonlunuze saglik sayin baskanim Allah sizden razi olsun

Avatar
Mustafa Kellegöz 2016-12-10 09:25:12

Ağzına sağlık başkanım Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Hep beraber yanında olacağız inşallah

Avatar
Bünyamin aztekin 2016-12-10 11:29:11

Ağzına sağlık başkanım çekemeyenler çatlasın

Avatar
akif yıldırım 2016-12-10 11:29:20

Arifhocam gerektiği gibi yazmış sin re is on yanında 80 mil yön insan far dir

Avatar
Bünyamin aztekin 2016-12-10 11:31:05

Ağzına sağlık başkanım çekemeyenler çatlasın

Avatar
K Arslaner 2016-12-10 11:37:53

Allah Razı olsun Hocam

Avatar
Mustafa Menteşe 2016-12-10 13:41:29

Ağzınıza sağlık sayın başkanım..İnananlar yanlız değildir.

Avatar
Ellez Damla 2016-12-10 14:17:54

Ağzınıza sağlık, ancak bu kadar iyi anlaşılabilirse.