Erzurum Dede yoluna el atıldı

Ankara Yolu ile Mimar Sinan Mahallesi’ni bağlayan Erzurum Dede kestirme yolunda genişletme çalışması başladı.

02 Ağustos 2019 Cuma 19:30
Erzurum Dede yoluna el atıldı

Çorum'da uzun yıllardır modernize edilmesini beklenen ancak olumlu bir netice alınamayan Ankara Yolu ile Mimar Sinan Mahallesi’ni bağlayan Erzurum Dede kestirme yolunda çalışma başladı.

Çorum-Ankara yolu şehir geçişindeki yeni imar yapılanmasından sonra hem Mimar Sinan Mahallesi istikametinden hem de Ankara yolu üzerinden Mimar Sinan istikametine seyreden araçlar Erzurum Dede bağlantı yolunu kullanmaya başladı.

Trafik yoğunluğu her geçen gün artan bağlantı yolunun dar ve çok yetersiz olması kaza riskini artırdığı gibi konforu azaltıyordu. Söz konusu güzergahı tercih eden sürücüler, Erzurum Dede kestirme yolunun rehabilite edilmesini geçtiğimiz dönemlerde sıkça dillendirmiş, ancak somut bir netice alınamamıştı.

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Mimar Sinan Mahallesi-Ankara Yolu ve Erzurum Dede bölgesi arasındaki yolda genişletme çalışması başlattı. Yolun modernize edilmesi araç trafiğinin yoğun olduğu güzergahın ulaşımında önemli bir rahatlama sağlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-08-03 00:13:48

Mümkünse üç gidiş üç geliş 6 şerit olsun...

Avatar
Çorumlu2 2019-08-03 01:05:37

Üç gidiş üç geliş az olur beş gidiş beş geliş şeritli olsun Çevreyolu mu burası

Avatar
Vatandaş 2019-08-03 15:44:08

3 gidiş 3 geliş olcak z

Avatar
Ali 2019-08-03 21:40:28

Çorumlu2 neyin kafasını yapıyon.Bırakın bu düşünceleri fikirleri artık.Başkasının düşüncesine saygılı ol.Tabiki de 3 gidiş 3 geliş olacak.O kadar.