Esed’i eleştirenlere hakaret etti

Beşşar Esed hakkında daha önce de övücü sözleri ile bilinen Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, Esed'i eleştirenlere hakaretler yağdırdı.

26 Eylül 2013 Perşembe 15:40
 Esed’i eleştirenlere hakaret etti

Beşşar Esed hakkında daha önce de övücü sözleri ile bilinen Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, Esed'i eleştirenlere hakaretler yağdırdı.

Daha önce de Esed'i Hz. Hüseyin'e benzeten, Esed'e karşı olanları da Yezid'e benzeten Haydar Baş, çirkinleşmeye devam ediyor.

Baş, kendisine ait olduğu bilinen Meltem TV'deki bir programda Esed'i 'barışçı' ilan ederek, Esed'i eleştirenlere hakaret etti. Baş, Esed'e yapılanların karşılık bulacağını söyleyerek Türkiye'yi de uyardı.

“Şerefsiz, Köpek, Allah Belanı Versin!”

Esed'in ülkesini korumaya çalıştığını söyleyen Baş, Esed'e katil diyenlere böyle saydırdı: 

"Sen kalkıyorsun, Özgür Suriye Ordusu adına iş yapan bu adamları Esad susturuyor diye Esad'a katil diyorsun Allah senin belanı versin, şerefsiz seni, senin gibi köpek var mı, hain seni"

"Adam vatanını koruyacak devletini koruyacak suçlu olacak bunlar münafıklık yapıp İslam toplumunu birbirine katacak haklı olacak pes yani"

“Esed o kadar haklı ki” diyen Baş, Suriye halkının Esed'e bağlı olduğunu ve Esed'in politikalarını kendisinin de çok beğendiğini şu sözlerle ifade etti: "Esad'ı soğukkanlı barışçı olduğunu görüyorum. Adam vazifesini yapıyor."

Suriye'den Türkiye'ye gelenlerin kandırıldığını, para ile ikna edildiğini savunan Baş, iğrenç ifadelerini Suriyelilerin Türkiye'de hayasızca yaşadığını vurgulayarak sürdürdü.

“Kaçacak Delik Arayacaksın!”

Türkiye'nin Esad karşıtı politikalarını eleştiren Baş "Bu Türkiye'ye kim ne yaptı? Allah senin elini kolunu bağlar, belanı verir. Kaçacak delik arayacaksın, dünya fare deliği kadar sana dar gelecek. Alma mazlumun ahı çıkar aheste aheste. Esad'a yaptığının karşılığında Allah belanı verecek." dedi.

Hizbullah'ı da Öve Öve Bitiremedi 

Esed’e destek veren Hizbullah için de konuşan Baş, "Hizbullah manası itibariyle Allah'ın ordusu anlamına gelir, ben bu zamana kadar yanlış yaptıklarını duymadım ve görmedim. İsrail'in başını ezen tek millettir" dedi.

(Haksöz haber)





Son Güncelleme: 26.09.2013 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165