Esma toprağa verildi

Çorum İmam Hatip Lisesi öğrencisi Esma Bolat, düğün için gittiği Konya'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

21 Ekim 2013 Pazartesi 17:07
 Esma toprağa verildi


Çorum İmam Hatip Lisesi öğrencisi Esma Bolat, düğün için gittiği Konya'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kaza, Konya Aksaray Karayolu’nun 60. Kilometresi, Yenikent köyü yol ayrımında meydana geldi.

Konya’dan gelin alan düğün konvoyundakiler Yenikent köyüne gitmek üzere yola çıktı. Konvoyda bulunan Erdal Belli idaresindeki 42 AYD 96 plakalı otomobile arkadan gelen Zeki D. (39) yönetimindeki 68 LC 011 plakalı Tır arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobili bir süre sürükleyen Tır ileride dururken otomobil şarampole yuvarlandı. Hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Erdal Belli (42) ve Yasemin Bakıcı (24) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Aynur Kar (43), kızı Kadriye Kar(9), Çorum İHL öğrencisi Esma Bolat (17) ve Sebahat Belli (40) yaralandı. Yaralılardan durumları ağır olan Aynur Kar ve Kadriye Kar kaldırıldıkları Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, Esma Bolat ise Konya Numune Hastanesi’nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sebahat Belli'nin tedavisi kaldırıldığı hastanede  devam ediyor.

Bir arkadaşının düğününe katılmak üzere Konya'ya giden Çorum İHL öğrencisi  Esma Bolat'ın ailesinin cenazeyi Çorum'a getirmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Genç kızın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Ulu Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Ulu Mezar’da toprağa verildi.

Habercim19 merhumeye Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.




Son Güncelleme: 21.10.2013 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165