Esnaf bayramlaşma geleneğini bozmadı

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’ta her bayram olduğu gibi bu bayramda da...

06 Ekim 2014 Pazartesi 15:06
 Esnaf bayramlaşma geleneğini bozmadı


Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’ta her bayram olduğu gibi bu bayramda da gerçekleştirilen bayramlaşma törenine ilgi bu yılda yoğun oldu.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Çorum Ülkü Ocakları Ülkü Evleri Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Özsaçmacı, Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş, AK Parti Milletvekili adaylarından Timur Cevher, ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Latif Akdağ, Lütfi Barut, Necmettin Uzun ve Duran Ongu, İl ve İlçe Oda Başkanları, Birlik ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri, Birlik personeli ve çok sayıda esnaf ve sanatkar katıldı.

Bayramlaşma töreninde bayramların birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği özel günler olduğunu yineleyen ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, “Yüce Allah’ımız hepimize birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar nasip etsin” dedi. ÇESOB çatısı altında görev yapan tüm oda başkanlarının Çorumlu esnaf ve sanatkarların değerli oylarıyla göreve geldiklerini hatırlatan Kılıç, “Bizleri buralara getiren kıymetli esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur. Ayrıca tüm oda bakanlarım görevlerini hiçbir menfaat beklemeden fedakarca yürütüyor. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu. Kılıç ayrıca, tüm Çorum halkının ve esnaf ve sanatkar camiasının Kurban Bayramı’nı kutladı.

Bayramlaşma töreninde davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.




Son Güncelleme: 06.10.2014 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165