Esnaf Belediye'den yardım istiyor

Sanayi esnafı yola yapışan çamuru kütlelerini kendi imkanları ile temizlemeye çalışırken, Çorum Belediyesi’nden de temizlik konusunda yardımcı olmasını bekliyor.

16 Haziran 2019 Pazar 17:32
Esnaf Belediye'den yardım istiyor

Yeni Sanayi Yolu’nda esnaf cadde üzerinde biriken çamuru temizliyor

Son iki haftadır yaşanan kuvvetli sağanak gök gürültülü yağışlar nedeniyle Yeni Sanayi 6. Cadde üzerinde yer yer çamur yığınları oluştu.

Sanayi esnafı yola yapışan çamuru kütlelerini kendi imkanları ile temizlemeye çalışırken, Çorum Belediyesi’nden de temizlik konusunda yardımcı olmasını bekliyor.

Son Güncelleme: 16.06.2019 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Lütfü ERDEM 2019-06-16 22:01:00

O lastiklerin ne işi var orada. Aşağı sanayideki kirliliği aynen devam ettirmekse niyetiniz çamurun size bir zararı olmaz.
Bana kızacaklara bir öneri : Fotolardaki ormanlık alanda ve o duvarın arkadındaki sanayi atıklarına gidin bakın. Daha iki ayda hem de

Misafir Avatar
lastikçi 2019-06-17 11:40:55 @Lütfü ERDEM

lütfü dayı lastikler ayda bir geri dönüşüme gidiyo bilip bilmeden sallama sen buralardaki sıkıntıları bilmeden yazmışın .yağmur yağdı buralar mafoldu çamurun içinde kaldık belediyeyi aradık direkt başkanı tamam yarım saate hallederim dedi gelmedi istanbulda seçim çalışmasında adamlar.sen bize bu dükkanlarda atılan kazığı biliyonmu yok.cebimizemi koyalım lastikleri dükkanını ve çevresini en temiz tutan esnaf benim başkası gibi yağı yola boşaltmıyok boş konuşma bilmediğin şeyler hakkında .anlamadıysan daha detaylı anlatırım klavyeden sallama.

Beğenmedim! (0)
Avatar
abdullah 2019-06-17 12:25:56

belediyenin kepçeleri orada günlerce çalıştı , niye inkar edersiniz . süpürge ile yarım saat çalışıp fotoğraf atmanızı yadırgadım. çok yazık . Bir de çok ucuza arsa aldınız bu kadar cefası fazla değil

Misafir Avatar
lastikçi 2019-06-17 17:42:20 @abdullah

belediyenin kepçesi uçan yerleri toparladı cahiller nereyi düzeltmiş .500 metre dükkanı 1 trilyona sattılar çok ucuz değilmi .ak parti yalakaları hemen sallıyo bilip bilmeden sen çorumda şu anda belediye olduğuna inanıyonmu ak yalaklar anladı.

Beğenmedim! (0)