Esnaf duada buluştu

Çorumlu esnaf ve sanatkârlar, ahilik gelenekleri arasında yer alan arefe duası geleneğini tüm canlılığı ile yaşatıyor.

14 Ekim 2013 Pazartesi 15:11
Esnaf duada buluştu


Çorumlu esnaf ve sanatkârlar, ahilik gelenekleri arasında yer alan arefe duası geleneğini tüm canlılığı ile yaşatıyor.

Kurban Bayramı dolayısıyla Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ne bağlı bazı meslek odaları tarafından düzenlenen geleneksel arefe duası programları bugün gerçekleşti.

Çilingir, Sobacı ve Tenekeciler Odası, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası, Dikici ve Kunduracılar Odası, Leblebici ve Kuruyemişçiler ile Saraçlar Ocağı tarafından düzenlenen arefe dualarına Vali Sabri Başköy, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, bazı meslek odası başkanları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda esnaf katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan arefe duası programları imam-hatipler tarafından yapılan dualarla sona erdi.

Düzenlenen programlara katılan protokol mensupları, esnafın bayramını kutlayarak hayırlı işler ve bereketli kazanç dilediler.





Son Güncelleme: 15.10.2013 00:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.