Esnaf Teknokent’e giriyor

ÇESOB tarafından Birliğe kayıtlı tüm esnaf odası üyelerine yönelik yeni bir projeye daha imza atıyor.

13 Kasım 2022 Pazar 14:05
Esnaf Teknokent’e giriyor

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) tarafından Birliğe kayıtlı tüm esnaf odası üyelerine yönelik yeni bir projeye daha imza atıyor.

ÇESOB Başkanı Recep Gür, Çorum Teknokent’te yer alan Zeymus Teknoloji Firma Kurucusu Dr. Hakan Kör ile Birliğe kayıtlı oda üyesi esnafların internet üzerinden işletmelerini tanıtabileceği bir platformun hayata geçirilmesi için bir araya geldi.
Proje ile ÇESOB’a bağlı tüm işletmeler adres, telefon, mail gibi iletişim bilgilerini ve ürünlerini sisteme girebilecekler. Sadece ÇESOB’a kayıtlı işletmelerin yer alacağı alanda arama motorları üzerinde arama yapan kullanıcılar kayıtlı firma bilgilerine arama sonucunda ilk sayfadan erişim sağlayabilecek.

Ayrıca kullanıcılar arama sonucunda ilgili sektöre ait firma sonuçlarını Çorum ili bazında görebilecek. Zeymus Teknoloji girişimi ve ÇESOB Başkanı Recep Gür’ün desteği ile hayata geçirilmesi planlanan proje, Çorum’da yer alan işletmelerin internet ortamında görünürlüğünü artırarak, bu durumun işletme kazançlarına yansıması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.