Esnafa yapılacak işyerlerinde inceleme

Çorum Oto Tamirciler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, S.S. Hitit 19 Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi tarafından...

22 Ekim 2014 Çarşamba 16:34
 Esnafa yapılacak işyerlerinde inceleme


Çorum Oto Tamirciler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, S.S. Hitit 19 Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi tarafından Küçük Sanayi Sitesi Çorum-Ankara yolu üzerinde yapımına başlanan 456 iş yerinin inşa çalışmalarını yerinde incelerken, Kooperatif Başkanı Nurullah Müstet ve işin yapımını üstlenen Al-Ka İnşaat yetkililerine de ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.


ÇESOB Yönetim Kurulu üyesi ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun beraberinde ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, KSS Yapı Kooperatifi Başkanı Hıdır Balaban ve Turan Çalıkuşu, Oda Yönetim Kurulu üyeleri Halil Yiğitoğlu, Adem Kabadayı, Murat İlter ve Mustafa Fındıkçı ile birlikte ziyaret ettiği S.S. Hitit 19 Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’nde Kooperatif Başkanı Nurullah Müstet ile çalışmaları yerinde inceledi.


Al-Ka İnşaat Yetkilisi İrfan Yaşar’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan ÇESOB Yönetim Kurulu üyesi ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, gerek Oda olarak gerekse ÇESOB olarak esnafın menfaatine olan tüm çalışmalara destek verdiklerini belirterek, hiçbir zaman esnaf için yapılan güzel çalışmalara kayıtsız kalmalarının mümkün olmayacağını söyledi. S.S. Hitit 19 Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’nin de güzel çalışmalara imza attığını ve esnafa daha önce kazandırdığı 162 işyerinin ardından şimdi de 456 işyerini kazandıracağından şüphesinin olmadığını ifade eden Uzun, bunda emeği geçen başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü olmak üzere, Kooperatif Başkanı Nurullah Müstet ve Al-Ka İnşaat yetkililerine sonsuz teşekkür etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kooperatif Başkanı Nurullah Müstet ise, sanayi esnafının birlik, beraberlik ve bütünlüğü için çalıştıklarını kaydetti. Esnafın günün şartlarına uygun, daha modern ve geniş alanlarda iş yapabilmeleri için mesai harcadıklarını vurgulayan Müstet, “Esnaf için taş üstüne taş koyabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.  


İşyerlerinin kura çekimini kavgasız gürültüsüz gerçekleştirdiklerini ve ay sonunda da temel atma törenini gerçekleştireceklerini ifade eden Nurullah Müstet, işyerlerini 2 yıl içerisinde bitirerek, görkemli bir törenle açılışını da yapacaklarını söyledi.


Esnafa hizmet etmeyi kendilerine ilke edindiklerini ve bu ilke doğrultusunda hareket ettiklerini aktaran Müstet, dev projenin baş mimarı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye de esnafa verdiği değer ve destekten dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi.



Son Güncelleme: 22.10.2014 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165