‘Esnafımızın yanındayız’

Ak Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, S.S. Çorum Hitit Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kuruluna katıldı.

11 Şubat 2017 Cumartesi 21:37
 ‘Esnafımızın yanındayız’


Ak Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, S.S. Çorum Hitit Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kuruluna katıldı.

Genel kurulda bir konuşma yapan Karadağ, Çorum’da ikincisi kurulan esnaf kooperatifinin esnafa artı olarak katma değer katacağına inandıklarını söyledi.

“AK Parti olarak bizler her iki kooperatifimizin yanındayız” diyen Karadağ, konuşmasında şunları ifade etti:




“İl Başkanlığı görevine geldiğimiz de il yaptığımız iş, 5 tane komisyon kurmak oldu. Biriside Esnaf ve Ahilik Komisyonumuzdur. Türk milletinin teşekkül ettiği gibi Esnafımız borcunu namus bilir biz böyle düşünüyoruz ve her zaman için esnafımızın yanındayız.

AK Parti iktidarında son 15 yılda %40’larda olan esnafa kullandırılan kredi faizlerin %4'lere ve %5'lere düşmesinden son derece mutluyuz. İşte bu yönetimde istikrarın, siyasi ve ekonomik istikrarın getirdiği bir sonuçtur.

Referandum sürecinde milletimizin vereceği evetlerle istikrarımızın inşallah daha da çok pekişeceği inancındayım.”

Son Güncelleme: 12.02.2017 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.