‘Esnafın birlik ve beraberliğini sağlayacağız’

Hasan Coşgun esnafı genel kurula katılmaya davet etti.

23 Ocak 2014 Perşembe 17:53
  ‘Esnafın birlik ve beraberliğini sağlayacağız’


Hasan Coşgun esnafı genel kurula katılmaya davet etti.

Dikiciler ve kunduracılar Odası Başkan Adayı Hasan Coşgun, arasta esnafı ve oda üyelerinin katıldığı toplantıda, tüm oda üyelerini yarın yapılacak genel kurula katılmaya ve genel kurulu bir sonraki haftaya bırakmadan gerçekleştirmeye davet etti.

Coşgun’un akşam saatlerinde düzenlediği toplantıda kendisine destek vermek için bir araya gelen arasta esnafı, yarın ÇESOB’ta saat 13,00’te yapılacak genel kurula katılarak, salt çoğunluğu sağlayacaklarını ve genel kurulu gerçekleştireceklerini söyledi.

Başkan adayı Hasan Coşgun, toplantıya katılan meslektaşlarına teşekkür ederek, “Esnafımızın birlik ve beraberliğini sağlamak için yola çıktık ve göreve talip olduk. Birlik ve beraberlik konusunda tüm adımları atacağımızın bilinmesini isterim.  Mesleğimizle ilgili tüm gelişme ve yenilikleri yakından takip ederek, hazırlayacağımız köklü projelerle, mesleğimizin sorunlarının çözümüne katkı sağlayacağız.” diye konuştu.






Son Güncelleme: 23.01.2014 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.