Esnafın istediği oldu

Sungurlu’da Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi esnafın isteği üzerine Ramazan'da akşamları trafiğe kapatılmadı.

07 Mayıs 2019 Salı 14:48
Esnafın istediği oldu

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Osman Aşutoğlu, Terziler ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Mutlu Karslı ve Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Erdal Kolaylı esnafın Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nin araç trafiğine kapatılmasını istemediğini söyledi.
Sungurlu'dan Serkan Şansever imzalı habere göre, Sungurlu’da geçen yıl Ramazan ayında akşamları araç trafiğine kapatılan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi bugünden itibaren, iftar sonu tekrar araç trafiğine kapatılarak yayalara açılacak.

'BİZİM BÖYLE BİR TALEBİMİZ OLMADI'
‘Belediyemizin talebi üzerine bu kararın alındığı şeklinde yapılan haber gerçeği yansıtmamaktadır’ diyen Başkan Şahiner, "Birilerinin lafıyla bu kararı alanları kınıyorum. Geçen yıl cadde trafiğe kapatıldığında esnaflımız boş boş oturdu. Esnafımızın zaten sıkıntıda, birde burum karşısında tamamen sıkıntıya gireceklerdir" dedi.
Caddenin araç trafiğine kapatılması durumunda esnafın zor durumda kalacağını söyleyen Oda Başkanları Osman Aşutoğlu, Mutlu Karslı ve Erdal Kolaylı, "Cadde geçtiğimiz yıl kapatıldığında esnafımız sıkıntıya girdi. Zaten zor bir süreçten geçen esnafımız, yine sıkıntıya girecektir. Esnaflarımız caddenin trafiğe kapatılmasını istemiyorlar" diye konuştu.

Son Güncelleme: 07.05.2019 22:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.