Etlik Şehir Hastanesi’nin temeli atıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara Etlik Şehir Hastanesinin gerçekleştirdiği temel atma törenine Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas da katıldı.

22 Ekim 2013 Salı 17:19
 Etlik Şehir Hastanesi’nin temeli atıldı


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara Etlik Şehir Hastanesinin gerçekleştirdiği temel atma törenine  Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas da katıldı.

Etlik Şehir Hastanesi, sekiz hastane, bir otel ve sağlık müdürlüğü binasından oluşan 3 bin 566 yataklı kompleksten oluşacak. Temel atma töreninden sonra hastane alanında da incelemelerde bulunuldu.
Törene, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ekrem Erdem ve Salih Kapusuz, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Gedikli, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile çok sayıda milletvekili katıldı. 






Son Güncelleme: 22.10.2013 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 19 2013-10-23 09:03:37

sayın kafkas bizim hastanemiz ne alemde acaba.hiç ses soluk yok inşallah en kısa zamanda çorum devlet hastanesinin temelide atılır