Evi Olmayana Ev Projesi

İskilip ilçesinde evi olmayan ihtiyaç sahiplerinin ev sahibi olmasına yönelik yürütülen “Evi Olmayana Ev Projesi” yüzleri...

15 Ekim 2014 Çarşamba 18:20
 Evi Olmayana Ev Projesi


İskilip ilçesinde evi olmayan ihtiyaç sahiplerinin ev sahibi olmasına yönelik yürütülen “Evi Olmayana Ev Projesi” yüzleri güldürmeye devam ediyor. 

Kaymakam Şuayib Gürsoy, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yürütülen barınma yardımları ile fakir ve yardıma muhtaç vatandaşların sağlıksız ve bakımsız evlerde değil, insan onuruna yakışır şekilde hayatlarını devam ettirmeleri için gereken her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

Bu kapsamda İkipınar köyünde bir ihtiyaç sahibinin evinin yapılarak teslim edildiğini dile getiren Kaymakam Gürsoy, “Hallı köyünde heyelan nedeni ile evinde oturulmayacak derecede çatlaklar meydana gelen bir vatandaşımızın da evi tamamlanmak üzere. Bunun haricinde dört vatandaşımızın evi de büyük onarımdan geçirilerek sahiplerine teslim edildi. Hisseli tapular sebebiyle bu imkandan yararlanamayan vatandaşlarımızın sorunları da çözülmeye çalışılıyor” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 16.10.2014 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165