Fatih Yücel aday

Fatih Yücel, Ulukavak Mahallesi’nin muhtarlığına aday.

18 Eylül 2018 Salı 23:37
Fatih Yücel aday

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanlığını ziyaret eden Fatih Yücel, doğup büyüdüğü Ulukavak Mahallesi’nin muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

Mahalle halkına hizmet etmek için hiçbir fedakârlıktan kaçmayacağını belirten Yücel, “Ulukavak Mahallesi gelişmekte olan bir bölge. Nüfusu da her geçen gün artıyor. Bundan dolayı da sorunlar büyüyor. Bu sorunları çözmek, mahallemin tüm kesimine, büyüğünden küçüğüne, yaşlısından gencine, kadınından erkeğine hitap etmek için adayım. Halkımız bizlere bu yetkiyi verdiğinde sorunları yerinde görüp yetkililere ulaştırıp çözüm noktasında mahalle halkıyla beraber hem fikir olup çalışacağız. Muhtar halkla devlet arasında köprüdür. Eğer mahalle sakinlerimiz beni seçerse onlara layık olabilmek için her türlü fedakârlığa hazırım.”dedi. Yücel ziyarette kendisi ve heyetini ağırlayan Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Arslan Kaynar ve Milliyetçi Haraket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras'a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 19.09.2018 00:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165