Faytonlara reflektör ve sinyalizasyon

Çorum Belediyesi tarafından Pirbaba çamlığı alanında çalışmalarına izin verilen faytonlar geceleri...

20 Ağustos 2014 Çarşamba 13:04
 Faytonlara reflektör ve sinyalizasyon


Çorum Belediyesi tarafından Pirbaba çamlığı alanında çalışmalarına izin verilen faytonlar geceleri şehre ayrı bir renk katarken bu faytonlara reflektör ve sinyalizayon sistemi takılması mecburiyeti getirildi.


Çorum’da gecelerin vaz geçilmezlerinden olan faytonlar "romantik geziler" için kullanılırken,Çorum Belediyesi tarafından Pirbaba çamlığı alanında çalışmalarına izin verilen faytoncular, geceleri şehre ayrı bir renk katıyor.

Çorum'da kent merkezinde gezi amaçlı kullanılan faytonlara Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik güvenliğini sağlamak amacıyla reflektör ve sinyalizasyon takıldı.

Kent merkezinde gezi amaçlı kullanılan faytonların trafikte seyir halinde güvenliği tehlikeye düşürmemeleri için Emniyet Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı.

Trafikteki araçların özellikle gece saatlerinde faytonları fark etmelerini sağlamak ve dönüşlerinde yönlerinin belirtilmesi amacıyla reflökter ve sinyalizasyon malzemelerinin takılması sağlandı.

Emnniyet Müdürü Salin Erkan Tarancı’nın talimatı doğrultusunda böyle bir çalışma gerçekleştirilirken, faytonların trafik güvenliğini tehlikeye düşürmemesi için gerekli önlemlerin alındığı kaydedildi.





Son Güncelleme: 20.08.2014 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇORUMLU 2014-08-20 13:26:48

bence çevreye verdikleri kötü kokuya bir çare bulsunlar.onlarin yüzünden bulunduklari yerden geçerke gaz maskesi takmak gerekiyor.atların pisliklerini yollara döküyorlar özellikle fuara alanı tarafı at pisliği zaten belediye fuar alanı ve çevresine furdan fuara bakıyoır.park bahçeler müdürlüğü orda olmasina rağmen adamlar gözleri gördüğü halde temizlemiyolar

Avatar
VATANDAŞ 2014-08-20 13:28:49

belediyenin temizliklerine dikkat ettiği yok emniyet müdürlüğü onada bi el atsa iyi olur çamliğin önünden pis kokudan geçemiyoruz