Fenni Duran’ın ailesine 25 bin TL

Sungurlu Belediyesinde görev yaparken elim bir olay sonucu hayatını kaybeden...

23 Temmuz 2015 Perşembe 13:09
 Fenni Duran’ın ailesine 25 bin TL


Sungurlu Belediyesinde görev yaparken elim bir olay sonucu hayatını kaybeden Fenni Duran’ın ailesine Bem-Bir-Sen ‘Acıbadem Sigorta’ kapsamındaki hayat sigortasına ait 25 bin TL’lik çek teslim edildi.


Sendika merkezinde gerçekleştirilen çek teslimine Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı,  Bem-Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Burhan Şahin, Bem-Bir-Sen Çorum Şubesi yönetim kurulu üyeleri Yakup Fındıkcı, Veli Singer, Fenni Duran’ın eşi Elçin Duran ile ailesi katıldı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Saatcı, “Kısa bir süre önce elim bir olay sonucu kaybettiğimiz üyemizi rahmetle anıyor, ailesine ve yakınlarına sabır ve metanet diliyoruz. Tarifi olmayan böylesi büyük acıların paylaşıldıkça azalacağı bir gerçektir. Merhumun kederli ailesinin her zaman yanında olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Ölüm bir gerçek ise, bu gerçekten kaçış ve kurtuluş mümkün olmadığına göre bu konularda ihmalkârlık yapmamalı, sendikamızın bizler için büyük uğraşlar neticesinde sağladığı bu kazanımlardan azami oranda istifade etmeliyiz. Konunun önemi acımız söz konusu olduğunda daha iyi anlaşılmaktadır. Bu nedenle sendikamız hizmet sendikacılığının ayrıcalığını yaşatmaya devam ediyor. Memur-Sen olarak klasik ücret sendikacılığı dönemine son veren sendikal anlayışımızla üyelerimize yönelik çağdaş kazanımlar getirmeye devam ediyoruz.” dedi.


Bem-Bir-Sen tarafından yapılan ferdi kaza sigortası hakkında da açıklamalarda bulunan Saatcı, “Hayatın olağan akışı içerisinde meydana gelen talihsiz kaza ve olaylarda hayatını kaybeden üyelerimizin geride kalan ailelerinin acısını bir nebze hafifletmek için Bem-Bir-Sen Genel Merkez Yöneticilerimiz, Etüt İnteraktif Sigorta Aracılık Hizmetleri LTD.ŞTİ. aracılığı ile yaptığı anlaşmayla ‘Acıbadem Sigorta’ ile bütün BEM-BİR-SEN üyeleri her türlü kazalara ve ecelen vefatlara karşı “Hayat Sigortası” kapsamına alınmasını sağlamıştır.” diye konuştu.


Sendika olarak üyelerinin ve ailelerinin kazanımlarından istifade etmelerini isteyen Saatcı, “Çünkü bizler bu kazanımları üyelerimiz için temin ediyoruz. Üyelerimiz ve aileleri bizlerin gözbebeğidir. Bu nedenle sendikamız tarafından elde edilen kazanımlardan, ihmalkârlığınız nedeniyle kendinizi ve ailenizi mahrum etmeyin. Çünkü Memur-Sen (Bem-Bir-Sen) yaşarken ve öldükten sonrada kazanımın değişmez adresidir. Sigorta çekini teslim alan merhumun eşi Elçin DURAN en zor anlarında kendilerini yalnız bırakmayan Çorum Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen yöneticilerine teşekkür etti. Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen ailesi olarak Fenni DURAN kardeşimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz.” şeklinde konuştu.



Son Güncelleme: 23.07.2015 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.