Festival bereket getirdi

Osmancık'ta Pirinç Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Tuhafiye Pazarı’nda 188 esnaf tezgah açarak satış yaptı.

08 Ekim 2013 Salı 11:09
 Festival bereket getirdi


Osmancık'ta Pirinç Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Tuhafiye Pazarı’nda 188 esnaf tezgah açarak satış yaptı.

Panayır geleneğinin yaşatılması için her yıl açılan Tuhafiye Pazarı’nın bu yıl da büyük ilgi gördüğü belirtildi. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen 188 esnaf, pazar alanında tezgah açtı. Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç, Başpınar Belediye Başkanı Cevdet Dağ  ve Osmancık Belediyesi Tahsilat Şefi Yaşar Başkemer ile birlikte Tuhafiye Pazarı'nda esnafı ziyaret etti.

Tuhafiye Pazarı alanında esnafı ziyaret eden ve hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Yazıcı, her yıl açılan ve panayır geleneğinin yaşatıldığı Pazar alanında bu yıl da büyük bir ilginin hakim olduğunu kaydetti. Osmancık'ın bu konuda da ilgi gördüğünün altını çizen Başkan Yazıcı, “Türkiye'nin dört bir tarafından esnafımız ilçemize akın ediyor ve vatandaşlarımızla buluşuyor. Tuhafiye Pazarı alanında yaptığımız parke taşı ve bordür taşı yatırımlarımızla modern bir görünüm kazandırdığımız alanımızda yine yatırımlarımıza devam ederek esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alacağız.” dedi.




Son Güncelleme: 08.10.2013 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165