Festival’e yeşil ışık

CHP Belediye Meclisi Grup Başkanı Tuncay Yılmaz, Hitit Festivali'nin tekrar başlatılması çağrısına Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'dan olumlu karşılık geldiğini duyurdu.

30 Mayıs 2019 Perşembe 18:16
Festival’e yeşil ışık

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclisi Grup Başkanı Tuncay Yılmaz, Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali’nin tekrar düzenlenmesi gerektiği talebine Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’dan olumlu karşılık geldiğini duyurdu.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kamuoyuna sosyal medya üzerinden Uluslararası Hitit Fuar ve Festivalinin tekrar başlatılması gerektiği yönünde bir çağrıda bulunmuştum. Bugün aldığım habere göre belediye yetkilileri nezdinde bu çağrımız karşılık gördü ve yaptığımız bu çağrının 12-15 Temmuz tarihleri arasında Hitit Festivalinin tekrar yapılarak hayata geçeceği ve karşılık gördüğü yönünde oldu. Şehrimizin birlik beraberliğine büyük katkı sağlayan Çorumspor ve Hitit Festivalinin aynı yıl içerisinde tekrar hak ettiği değeri görmesi mutluluk verici. Herşey Güzel Olacak.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 30.05.2019 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Karşı Köyün Delisi 2019-05-31 11:17:16

Sayın Yılmaz; siyaset yapma tarzınızı çok beğenmemle birlikte festival konusundaki fikrinize katılmıyorum. Suistimale açık bir etkinlik, geçmiş dönemler özellikle mercan-istanbul turizm ilişkisi hukuken araştırıldığında bu net anlaşılacaktır. Ayrıca Sayın Yılmaz; Chp grubundan arasta restarasyonunun durdurulması için destek bekliyoruz. Gazi caddesi ve Akşemseddin Camiine yani yeni Belediye binasına inen yol mutlaka birleştirilmeli. O yoldan hergün gelen binlerce araç Gazi caddesine ulaşmak için sarfettiği yakıt tasarrufunu düşünebiliyormusunuz. Gözü doymaz birkaç esnaf yüzünden ne olur Çorumumuzun bir 100 yılı daha kaybolmasın.

banner165