Fethiye'ye tayini çıktı

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü’nden Fethiye’ye tayini çıkan Sema Altunkeser için veda yemeği düzenlendi.

09 Ağustos 2019 Cuma 16:55
Fethiye'ye tayini çıktı

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü’nden Fethiye’ye tayini çıkan Sema Altunkeser için veda yemeği düzenlendi.

Armina Termal Otel’de dün gerçekleştirilen veda yemeğine, İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı ve eşi ile Altunkeser’in mesai arkadaşları katıldı.

İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, yemekte yaptığı konuşmada, başarılı çalışmalarından dolayı Sema Altunkeser’e teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cc 2019-08-09 21:30:13

Etide bu Altunkeser neci adı bar ünvanı yok. Haber bunun neresinde? Niceleri ataması yapılıp memleketin her bölgesine giderken bu neyin nesi?

Avatar
Gerçek Çorumlu 2019-08-15 11:03:54

Sağlık Müdürlüğünde Sema Hanımın tayini çıkmış arkadaşları da onun için veda yemeği vermiş, haliyle daire amirlerini çağırmışlar onlarda eşleriyle birlikte katılmış davete icabet etmişler. Ne güzel bir tablo. Sema hanımın unvanı yok demişler ünvanlı kişileri mi veda yemeği yapılır. Demek ki dost biriktirmiş. Arkadaşları tebrik ediyorum. Giden arkadaşlarına hatıra kalsın diye haber gazetelerine resimleri atmışlar onlarda yayınlamış. Buraya kadar gayet güzel tablo.
Öküz altında buzağı aramanın manası yokki sizde güzel dostlar biriktirin kıymetinizi bilen.

Avatar
Vefalı dost 2019-08-15 11:37:08

Yapılan bu yorumların sadece kıskançlıktan olduğunu düşünüyorum.Senelerce Çorum için çalışmış,kimseyi kırmamış.üzmemiş bir arkadaşımız için bir veda yemeği düzenledik ve idarecilerimizi de bizler davet ettik.Onlarda yoğun tempoları arasında fedakarlık yaparak kısa süreliğine de olsa katıldılar.Kimler böyle bir organizasyon yapsa ve haber verse idarecilerimizin onlar için de kesin katılacağını düşünüyorum.

Avatar
bunun haber degeri nedir 2019-08-09 23:01:58

habercim 19 omer sobacinin reklamini cok yapiyon neden se?

Avatar
baskan 2019-08-10 09:59:09

bak ben sana haber degerini tasiyan bir haber verim gercek payi yuzde yuz. ömer sobaci tarafindan gecen hafta 200 personele birden sorusturma acti. io mudurlugunde kontrol kayboldu kimin ne yapti belirsiz.

Avatar
Çorumlu 2019-08-11 09:16:20

Çorumda çorumlunun gördüğü zulmü başka hiçbir şehirden gelen görmüyor.. Tokatlı olmak vardı ama bizde kader yok.

Avatar
gerçek çorumlu 2019-08-12 09:34:22

yorumunuza katılıyorum 10 gün önce başkan yardımcısı gitti acaba vedalaştımı çok merak ediyorum,sen il müdürüsün abdest al>p namaz kılıyorsun tüm çalışanlarına aynı mesafede olman gerekmezmi,il müdürü bu kadar kul hakkıyla öbür dünyada sana kim kurtuluş yemeği verecek

Avatar
Çorumlu 2019-08-10 11:36:53

Çorum il içi tayinlerde torpil var mı yok mu? Bununla ilgili bir haber yapar mısınız? Hatta bizzat sobacıyla röportaj yapın.. İl içi tayinler neye göre yapılıyor