FETÖ'nün kadın sorumlusu yakalandı

Çorum ve bölge illerde FETÖ'nün kadın yapılanmasından sorumlu olduğu iddia edilen zanlı yakalandı

28 Mart 2018 Çarşamba 14:21
FETÖ'nün kadın sorumlusu yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında aranan örgütün kadın yapılanması sorumlusu ile kocası gizlendikleri gaybubet evinde yakalandı. 
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan örgütün Samsun, Amasya, Sinop, Tokat ve Çorum illerinin kadın yapılanması bölge sorumlusu olduğu iddia edilen öğretmen Yurdagül K. (35) ile örgütün okullarında görev yapan kocası Süleyman K., Amasya polisi tarafından saklandıkları gaybubet evinde yakalandı. Gözaltına alınan ve her ikisinde de örgütün gizli haberleşme ağı 'ByLock' kullandığı tespit edilen şüpheliler, Samsun KOM Şube Müdürlüğüne teslim edildi. 
Yurdagül K.'nın örgütün içinde "Gülnur" kod adı ile faaliyet gösterdiği ileri sürüldü. 
Soruşturma devam ediyor. 

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.