FETÖ’den 7 tutuklama

Çorum’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında Çorum’un Bayat ilçesinde gözaltına alınan aralarında kamu çalışanları ve esnafların da bulunduğu 19 şüpheliden 7’si tutuklandı.

18 Kasım 2016 Cuma 11:58
 FETÖ’den 7 tutuklama

Çorum’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında Bayat ilçesinde gözaltına alınan 19 kişiden 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Çorum Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı FETÖ soruşturması kapsamında Bayat ilçesinde aralarında kamu çalışanlarının da bulunduğu 19 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı. Bu kapsamda polis ekiplerinin düzenlediği eş zamanlı operasyonda yakalama kararı bulunan M.İ., A.T., S.A., H.E., S.Ü., A.A., İ.Ş., M.U., O.İ., A.A., Ö.U., M.Ş., O.Ç., A.O., B.K., K.Ş., N.Ç., A.B.Ü. ve E.U gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürülmüştü.

Emniyet Müdürlüğünde sorguları tamamlandıktan sonra haklarında düzenlenen soruşturma evrakı ile adliyeye sevk edilen zanlılardan O.Ç., S.Ü., A.A., Ö.U, A.A., S.A. ve Ö.İ tutuklandı. Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırması Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar cezaevine götürüldü. Diğer şüpheliler ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

(İHA)

Son Güncelleme: 18.11.2016 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165