Firmalar bürolarını kapattı

Çorum'da koronavirüs tedbirleri kapsamında şehirleri arası seyahatlerin kısıtlanmasının ardından Çorum’da ulaşım hizmetleri durdu.

28 Mart 2020 Cumartesi 15:13

Yeni tip Korona virüs (Covid-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında şehirleri arası seyahatlerin kısıtlanmasının ardından Çorum’da ulaşım hizmetleri durdu.


İçişleri Bakanlığı’nın hazırlamış olduğu Korona virüs genelgesine göre şehirler arası otobüs seyahati valilik iznine bağlandı. Bugün saat 17.00’den sonra valilik izni alamayan vatandaşlar, izin alana kadar bulundukları ilde kalacak.
Aynı zamanda tedavi için farklı bir ile sevk edilenler, ağır hasta olanlar, birinci derece yakını vefat edenler ve bulundukları ilde kalacak yeri olmayan kişiler, Seyahat İzin Kurulu’nun iznine tabi olacaklar.


SEYEHATE SINIRLAMA GELİNCE…
Kararın ardından Çorum Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bazı firmalar bürolarını kapatırken, otobüsleri de peronlara çekti. Bugüne bileti olan ve transit olarak devam eden yolcuların ise seyahatleri kısmen gerçekleşiyor.
Kısıtlamanın ilçeler arası ulaşıma nasıl yansıyacağı ile İl Pandemi Kurulu tarafından alınacak kararların ardından netleşeceği öğrenildi.


İHA

 

Son Güncelleme: 28.03.2020 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165