Fizyoterapistler fidan dikti

8 Eylül Dünya Fizyoterapi Günü kapsamında fizyoterapistler fidan dikti.

09 Eylül 2019 Pazartesi 10:35
Fizyoterapistler fidan dikti

Çorumlu fizyoterapistler 8 Eylül Dünya Fizyoterapi Günü kapsamında fidan dikti.

Merkeze bağlı Hamdiköy’de gerçekleştirilen etkinliğe Türkiye Fizyoterapistler Derneği Çorum İl Temsilcisi Uzm. Fizyoterapist Gülnur Albayrak’ın ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Uzm. Fizyoterapist Gülnur Albayrak, köy sakinlerinden Ali Öztürk’e fidanların bakımını üstlendiği için teşekkür ederken, “Bu etkinliğimizi geleneksel hale getirip küçük fidanlığımızı Çorum Fizyoterapistleri Hatıra Ormanı’na dönüştürmeyi planlıyoruz. Bu etkinlik ile hem Çorum fizyoterapistleri olarak bir araya geldik, hem de dünyamız için anlamlı bir aktivitede gerçekleştirmiş olduk” dedi.

Fizyoterapistliğin emek, umut, hayat demek olduğunu dile getiren Albayrak, “Toplum sağlığının korunması ve iyileştirilmesinde sağlık insan gücünün önemli ve ayrılmaz bir parçası olan biz fizyoterapistler, hastalarımız ve danışanlarımız için besleyip büyüttüğümüz umudumuzu bu kez doğa için yeşertmek istedik. Bu aktivite ile topluma ve diğer sivil toplum kuruluşlarına da örmek olmayı amaçladık. Artık bizim de dikili bir ağacımız var” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.