Forever Eagle Akademi’den gösteri

Forever Eagle Akademi Bağımsız Distribütörleri Çorum Ofisi’nin açılış programında Timsah Kenan...

27 Ekim 2014 Pazartesi 12:45
 Forever Eagle Akademi’den gösteri


Forever Eagle Akademi Bağımsız Distribütörleri Çorum Ofisi’nin açılış programında Timsah Kenan lakaplı Kenan Özaydın Stand Up gösterisi düzenlenecek.


162 ülkede sağlık ve güzellik ürünleri alanında genel müdürlükleri aracılığıyla faaliyetlerini sürdüren Forever Eagle Akademi Bağımsız Distribütörleri Çorum Ofisi açılış programı için 2 Kasım 2014 Pazar günü, saat 17:00’de Devlet Tiyatro Salonu’nda bir etkinlik gerçekleştirilecek.


Forever Living Sağlık ve Güzellik Ürünleri Dağıtım Ltd. Şti. Türkiye Genel Müdürlüğünde Safır Menajer olarak çalışmalarını sürdüren ve aynı zamanda stand up gösterileri yapan Timsah lakaplı Kenan Özaydın, Çorum’da Forever Living Distribütörleri ve onların özel davetlilerine yönelik olarak ücretsiz stand up gösterisi sunacak.


Ayrıca programda davetiye numarasına göre sürpriz hediye çekilişi yapılacak. Davetiyesi bulunmayan katılımcılar girişte davetiyelerini temin edecekler.





Son Güncelleme: 27.10.2014 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165