FSM’de Öğretmenler Günü kutlandı

Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu, öğrencileri tarafından Öğretmenler Günü programı düzenlendi.

29 Kasım 2016 Salı 13:06
 FSM’de Öğretmenler Günü kutlandı


Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu, öğrencileri tarafından Öğretmenler Günü programı düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Okul Müdürü Haydar Deveci, tüm öğretmenlerin gününü kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşması ile okul sınıf öğretmeni Muharrem Eskin büyük beğeni topladı.

Program öğrenciler tarafından okunan şiirler ile devam etti. 4-F sınıfının koro çalışması, 4-H sınıfının oratoryosu ile okul İngilizce öğretmenleri S. Ferda Kuscu ile Meltem Leblebici’nin hazırladığı öğretmen skeci izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Akşam ise okul idareci, öğretmenleri ve geçen yıl emekli olan öğretmenler  yemekte bir araya geldi.

Emekli olan öğretmenlere Okul Müdürü Haydar Deveci, tarafından plaket verilerek, görev yaptıkları zaman diliminde göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.


Son Güncelleme: 29.11.2016 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165