Futbol Turnuvası heyecanı yeniden başlıyor

Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilciliği, kamu kurumları çalışanları arasında halı saha turnuvası tertip etti.

18 Şubat 2017 Cumartesi 19:07
Futbol Turnuvası heyecanı yeniden başlıyor

Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilciliği, kamu kurumları çalışanları arasında halı saha turnuvası tertip etti.

Bu yıl altıncısı (6.) düzenlenecek olan halı saha futbol turnuvası ile ilgili tüzük ve belgeler corum.tesweb.org adresinden ilan edildi.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, “Birlik ve beraberliğin her alanda gerçekleşmesini arzulayan Türkiye Kamu-Sen, çalışma barışını ülke bütünlüğünün çimentosu olarak görmektedir” dedi.  Aydın, konuya ilişkin şunları söyledi:

“Sporun kitlelere yayılması, spora ilginin artırılması, sporun her yaştaki insanın beden ve ruh sağlığını geliştirmesi, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimin saygı, sevgi, dostluk ve hoşgörü diyaloğuna dönüşmesini amaçlayan Türkiye Kamu-Sen futbol turnuvası için başvurular 20.02.2017-06.03.2017 tarihleri arasında olacaktır. Başvurular sendikamızda kabul edilecektir. Kura çekimi 07.03.2017 Salı günü saat 18.30 da sendikamızda olacaktır. Fikstür 09.03.2017 tarihinde belirlenecek,   İlk maç 11.03.2017 cumartesi günü oynanacaktır. Hayırlı olması dileğiyle, turnuvamıza katılacak olan  tüm  takımlarımıza  başarılar diliyoruz.”


Son Güncelleme: 18.02.2017 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.