Gazi Rektörü'ne övgü 

Vali Mustafa Çiftçi, Çorumlu hastaların Gazi Hastanesi'ne sevkinde yardımlarını esirgemeyen Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Uslan'a teşekkür etti.

16 Şubat 2020 Pazar 21:37
Gazi Rektörü'ne övgü 

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Uslan Vali Mustafa Çiftçi’ye iade-i ziyarette bulundu.
Vali Çiftçi, ‘değerli insan ve dost’ olarak hitap ettiği Rektör Uslan’ın iade-i ziyarette bulunduğunu belirterek, Gazi Hastanesi’ne Çorum’dan yapılan sevklerde yaptığı yardımlara teşekkkür etti. Çiftçi,  “Değerli Rektörümüz özellikle başımız ne zaman sıkışsa, Gazi Hastanesine Çorum’dan hasta sevki icap etse, garip-gurebanın yardımına hep koşuyor, milletimizin duasını alıyor. Ne mutlu, bulunduğu makamın imkanlarını milletin lehine kullananlara.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2020-02-16 22:15:24

İlçemiz Meslek Yüksek Okuluna sir el atılsa acasa Gaziyemi bağlansa ama il varken saşta il olmaz. Her geçişte içim yanar M Y O. Ferdi tayfir derya içim yanar yanar.
Hangisine yanar diyeceksiniz. Göçen yolun yapılmayışımı, bitmeyen kur an kursumu, göç veren ilçemizemi değişen yüzleremi. Neye müstahaksak o gelir başımıza sözü demekki demek geliyor