Gazimize özel ilgi

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, yeni yıla yoğun bir çalışma temposuyla girdi.

01 Ocak 2019 Salı 18:13
Gazimize özel ilgi

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, yeni yıla yoğun bir çalışma temposuyla girdi.

Eşi Azime Çiftçi ile birlikte Sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret eden Vali Çiftçi, önce çocuklara hediye dağıttı. Çocuklarla yakından ilgilenen Çiftçi çifti, bir süre sohbet etti.

Vali Çiftçi daha sonra Atıl Üzelgün Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Atıl Üzelgün Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi girişinde elinde Türk bayrağı ile Vali Çiftçiyi karşılayan Kore Gazisi Rıza Kabasakal, büyük bir sevgi gösterisinde bulundu. Kore Gazisini elinden öpen Vali Çiftçi ise, Kabasakal ile yakından ilgilenerek sohbet etti.

POLİS VE ASKERLERİN YENİ YILINI KUTLADI

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, il genelinde görev yapan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladI.

İlk olarak İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Abdurrahman Başbuğ ve Emniyet Müdürü Murat Kolcu ile Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Çiftçi, müdür yardımcıları, şube müdürleri, jandarma teşkilatı mensuplarıyla bir araya geldi. Vali Çiftçi, daha sonra Çorum-Ankara karayolu üzerinde oluşturulan kontrol noktalarında görev yapan jandarma ekiplerini ziyaret etti. Bölgede görev yapan jandarma ve polis ekiplerinin yeni yıllarını kutlayan Vali Çiftçi ekiplerin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Milletin bugünü ve her günü daha rahat geçirebilmesi için emniyet ve jandarma teşkilatının görevlerini icra ettiğini dile getiren Vali Çiftçi, “200 ekip ve yaklaşık bin 500 personelimiz şuan şehrin değişik yerlerinde görevini ifa ediyor. Ek tedbirlerimiz var. Güvenlik güçlerimiz şehre hakim durumdalar. Huzurlu bir gece geçirebilmemiz için umuma mahsus eğlence ve istirahat yerleri de kontrol altında. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı AVM’ler, meydanlarda şuan kontrol altında. Bütün gayemiz vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde 2019 yılını karşılayabilmeleri” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 01.01.2019 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.