GBİ’den ikinci Talks etkinliği

Genç Barış İnisiyatifi Derneği (GBİ) Çorum İl Koordinatörlüğü tarafından bir önceki hafta birincisi düzenlenen...

15 Aralık 2014 Pazartesi 16:42
 GBİ’den ikinci Talks etkinliği


Genç Barış İnisiyatifi Derneği (GBİ) Çorum İl Koordinatörlüğü tarafından bir önceki hafta birincisi düzenlenen GBİ Talks etkinliğinin ikincisi Mona Roza The Canteen Kafe'de Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Duman'ın sunumuyla gerçekleştirildi. 'İslamcılık vs. Muhafazakarlık' başlığıyla gerçekleşen etkinliğe katılım yine yoğun oldu.


Fatih Duman konuşmasına, İslamcılık ve Muhafazakarlık üzerine kavramsal tanımlamalar yaparak giriş yaptı. İslamcılığın ideolojik bağlamda yansıması hakkında çeşitli bilgiler veren Duman, bu konuların çok geniş konular olduklarını, muhafazakarlığın tek bir anlamda algılandığını ve bunun yanlış olduğunu belirtti. Türkiye ve dünyadan konu hakkında çeşitli örnekler vererek, konuyu detaylandıran Duman, daha sonra katılımcılardan gelen sorulara cevap verdi.


Program sonunda bir konuşma yapan GBİ Çorum İl Koordinatörü Ardoğan, iki haftadır Talks etkinliğine yoğun katılım olmasının sevindirici olduğunu, Çorum gençliği için önemli bir etkinlik olduğunu belirtti. Gençlerin kendilerini geliştirebilmesine imkan veren bu programı benimsemesini sevinçle karşıladığını ifade etti.


Ardoğan, GBİ Talks etkinliği kapsamında, her hafta alanında uzman bir akademisyen öğretim üyesi ile birlikte belirlenen başlık hakkında sunum yapılacağını ve GBİ Talks'da katılımcıların soru-cevaplar ile fikirlerini belirtmelerine imkan verildiğini aktardı.




Son Güncelleme: 15.12.2014 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165