Geç bile kaldık

AK Parti temsilcilerinin bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yapacağı görüşmenin meyvelerini kısa sürede görmek temennimiz.

30 Mayıs 2022 Pazartesi 00:28
Geç bile kaldık

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti’nin yereldeki temsilcileri Çevre Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u bugün ziyaret edecekmiş
Öğrendiğime göre; en son 2021 yılının Temmuz ayında benzer bir ziyaret yapılarak, Çorum merkez ve ilçelerinin bakanlığı ilgilendiren bazı sorunlarına çözüm önerileri getirilmişti.

Bakan Kurum ile yaklaşık bir yıl sonra yapılacak görüşmede yine kent merkezi, ilçeler ve köylerin problem ve talepleri değerlendirilecek.

ÇORUM MERKEZİ İLGİLENDİREN BAŞLIKLAR

Öte yandan Çorum Belediyesi’nin eski stadyum alanı, Kale Kentsel Dönüşüm ve Çöplü Çarşısı Restorasyonu’nun başını çektiği majör konular yer alıyor.

ESKİ STAD HALA BEKLİYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Çorum’a sözünü verdiği eski stat yeri ve müştemilatının, revize edilen yeni imar planına göre yeniden yapılandırılması için daha hızlı hareket edilmesi beklentisi var. Zaman su gibi akıp geçerken, vakit kaybı Çorum’un aleyhine işliyor.

ÇÖPLÜ ÇARŞISI RESTORASYONU

Hakeza Kent Meydanı sokak sağlıklaştırma ve Kent Meydanı Projesi’nde başlatılan adımların Çöplü Çarsısı restorasyonu ile somutlaştırılması beklentisi güçleniyor.

KALE KENTSEL DÖNÜŞÜM

Çorum’un eski dokusu Kale Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ve tarihi Kale’nin turizme açılmasının daha fazla zaman kaybına tahammülü kalmadı. Bir çok ilçenin de problemleri çözüm bekliyor elbette.

Çorum’un iktidar temsilcilerinin Bakan Kurum ile yapacağı görüşme ve sonrasında yaşanacak gelişmelerin meyvelerini kısa sürede hep birlikte görmek temennimiz...

Son Güncelleme: 31.05.2022 00:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2022-05-30 09:29:44

Bir ekleme de ben yapıyım yarım kalan Çepni Çöplü Kunduzhan mahalleleri kentsel dönüşümü şehrin orta göbeği savaştan çıkmış gibi resmen

Avatar
GÖREN GÖZ 2022-05-30 10:29:16

ÖNCE SİZ ŞEHRİN SUİLETİNİ Bİ DÜZENE KOYUN 100 YILLIK VİRANE ŞEHİR GÖRÜNTÜSÜ Bİ GA Zİ CAD. DEVAMI İNÖNÜ KAFANIZI KALDIRINDA ŞU PİS GÖRÜNTÜYÜ Bİ GÖRÜN ARTIK.....