Gece de çalışıyorlar

Çorum Belediyesi’nin vatandaşlara hizmet götürmek için gece gündüz çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

18 Eylül 2018 Salı 16:16
Gece de çalışıyorlar

Çorum Belediyesi’nin vatandaşlara hizmet götürmek için gece gündüz çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde içme suyu şebeke hattında yapılan bakım onarım çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlıyor. İçme suyunda meydana gelen arızalar vatandaşın mağduriyet yaşamaması için anında gideriliyor.

Belediye Başkanı Zeki Gül, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde gece geç saatlere kadar devam eden çalışmanın belirtilen süreden önce tamamlandığını ifade ederek, şehrin birçok

noktasında su ve kanalizasyon ekiplerimiz, yol bakım ve asfalt ekiplerimiz, temizlik ve park ve bahçeler ekiplerimiz 24 saat esasına göre aralıksız çalıştığını belirtti.

Gül açıklamasında şöyle dedi;“Amacımız vatandaşımıza en sağlıklı, hızlı ve kaliteli şekilde hizmet verebilmek. Bunun içinde ekiplerimiz gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimizin en önemli noktalarından birisi olan Fevzi Çakmak Caddesi girişindeki içme suyu şebeke hattında yaptığımız yenileme çalışmasını ekiplerimiz kısa süre içerisinde tamamladı. Yapılan çalışma ile Çorum Sanayi Sitesi içerisinden geçen su hattını iptal etti. Bu hat yerine içe suyunu hat üzerinden vermeye başladık. Gece saat 22.00’de başlayan çalışmayı, öngörülen saatten önce tamamladık. Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi başta olmak üzere Fevzi Çakmak Caddesi ve Sokakları, İskilip Yolu Sol Kısım, Ankara Yolu Sağ ve Sol Kısımlar ile Necmettin Erbakan Caddesi ve Sokaklarına su verme işlemini tamamladık. Vatandaşlarımızın mağduriyetine asla müsaade etmiyoruz. Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 18.09.2018 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165