Gedikbekir içme suyuna kavuştu

Düvenci Beldesi’ne bağlı Gedikbekir mahallesinde yaşanan içme suyu sorunu çözüme kavuşturuldu.

23 Aralık 2014 Salı 16:30
 Gedikbekir içme suyuna kavuştu


Düvenci Beldesi’ne bağlı Gedikbekir mahallesinde yaşanan içme suyu sorunu çözüme kavuşturuldu. 

Düvenci Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan içme suyu çalışmaları tamamlanarak mahalledeki evlere su verilmeye başlandı. Çalışmalar kapsamında abonelerin su sayaçları yeni yaptırılan su deposuna yerleştirilerek tüm evlerden su deposuna kadar su borusu döşendi. Merkezi olarak yapılan şebeke suyu sistemiyle hem kaçakların hem de su israfının önüne geçilecek.

Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, Gedikbekir mahallesinde yaşanan su sorunu çözüme kavuşturmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Suyun hayat olduğunu dile getiren Yalçın, “Beldede yaşanan sorunları öncelikle bir planlama yaptık. En acil çözüme kavuşması gereken Gedikbekir mahallemizdeki su sorunu idi. Su hayat ve her bir damlasının öneminin farkındayız. Geçtiğimiz aylarda başlattığımız çalışmayı belediye personelimizin de gayretli çalışmaları ile kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın evlerine sularını verdik. Çalışmalarımız sırasında zaman zaman yaşanan aksaklıklar nedeniyle gösterdikleri anlayışlı yaklaşımdan dolayı mahalle sakinlerimize ve büyük bir özveri ile çalışan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.




İHA

Son Güncelleme: 23.12.2014 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.