'Gelecekle iş yapmak'

Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Arslan, Vizyoner’15 Sektörler Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılacak.

17 Kasım 2015 Salı 09:36
'Gelecekle iş yapmak'

Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Arslan, Vizyoner’15 Sektörler Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılacak.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’nce organize edilen Vizyoner’15 Sektörler Zirvesi, 18-19 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek.

İstanbul Yeşilköy’deki WOW Hotel’de düzenlenecek zirveye ekonomi ve iş dünyasına yön veren isimler konuşmacı olarak katılacak.

OSMAN ARSLAN ZİRVEDE SUNUM YAPACAK

Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Arslan da, ‘Gelecekle İş Yapmak’ konulu zirvede finans dünyası ile ilgili bir sunum yapacak.

Bu yıl ilk kez gerçekleşecek olan zirvede ‘Gelecekte Markalaşma’, ‘Gelecekte Yeni Pazarlar’, ‘Gelecekte İnsan Kıymetleri’, ‘Gelecekte Yeni Sektörler’, ‘Gelecekte Teknoloji’ ana başlıkları altında yapılacak oturumlarda; işletme ve girişimcilerin geleceğe dair hedef ve imkanları, farklı sektör temsilcileri ve uzmanlar tarafından etraflıca değerlendirilecek.

Yerli ve yabancı uzmanlar ile alanında büyük çıkışlar yapmış işletmelerin üst düzey yöneticilerinin sunumlar yapacağı MÜSİAD Vizyoner’15 Sektörler Zirvesi’nin Türkiye markalarını geleceğe hazırlaması, sektörler arası bilgi ve tecrübe paylaşımı yönünde kilometre taşı olması hedefleniyor.

Son Güncelleme: 26.07.2018 00:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.