Geleneksel sünnet şöleni 30 Ağustos’ta

Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum temsilciliğince bu yı...

26 Temmuz 2015 Pazar 15:53
 Geleneksel sünnet şöleni 30 Ağustos’ta


Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum temsilciliğince bu yıl ikincisi düzenlenecek olan sünnet şöleni 30 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek.


Sünnet şöleni hakkında bilgi veren Yağmur Damlası Derneği Çorum Temsilcisi Ahmet Sözüdoğru, düzenleyecekleri şölen ve ayrıntıları hakkında şu bilgileri verdi, "Hayır Çarşısı'na kayıtlı ailelerin çocukları arasından ihtiyaç önceliğine göre seçilecek olan sembolik dokuz çocuğun sünneti gerçekleştirilecek. Sünnet programına katılacak çocukların sünnet kıyafetleri dernek tarafından temin edilecek. Ayrıca 30 Ağustos tarihinde sünnet çocukları için çocuk gezdirme ve kına gecesi düzenlenecek.


Sünnet olacak çocuklara verilecek sürpriz hediyeler, palyaço gösterileri ve oyuncaklarla mutlu bir gün geçirmeleri sağlanacak.


7-12 yaşları arasında ki çocuklardan seçilecek sünnet şölenine başvurular 21 Ağustos tarihine kadar Leblebicioğlu İş Merkezi'nde ki dernek bürosunda ve Hayır Çarşısı'nda başvuru formu doldurularak kabul edilecektir."




Son Güncelleme: 26.07.2015 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165