Genç avukat cübbe giydi

Avukatlık stajını tamamlayan Av. Emre Koşar, törenle yemin etti, cübbe giydi ve avukatlık ruhsatını aldı.

02 Ekim 2013 Çarşamba 18:29
 Genç avukat cübbe giydi


Avukatlık stajını tamamlayan Av. Emre Koşar,  törenle yemin etti, cübbe giydi ve avukatlık ruhsatını aldı.

Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli Naime Koşar ile ÇOrum Belediyesi’den emekli Mustafa Koşar'ın oğlu Emre Koşar, Hilal Avukatlık Bürosu'nda stajını tamamlayarak düzenlenen törenle ruhsat aldı.

Çorum Barosu'nda düzenlenen cübbe giyme ve ruhsat törenine Baro Başkanı Av. İbrahim Özyılmaz, Başkan Yardımcısı Av. Neslihan Boyabatlı ile birlikte Koşar ailesi ve yakınlarının yanı sıra Hilal Avukatlık Bürosu çalışanları kadro katıldı.

Mesleğe ilk adımını atan genç avukatın cübbesini staj yaptığı Hilal Avukatlık Bürosu avukatlarından Av Fahri Azkur giydirdi, ruhsatını ise Av. Yaşar Okumuş verdi.

Av. Emre Koşar'ın ruhsat törenine katılan ailesinin heyecanı dikkat çekti. Tören sonunda davetlilere kokteyl verildi.

2011 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Av. Emre Koşar,  mezuniyetin hemen ardından Hilal Avukatlık Bürosunda staja başladı. Yaklaşık 1 yıllık staj döneminin sonunda vatani görevini tamamlayan Emre Koşar, dün itibariyle yemin ederek, resmen avukatlık görevine başlamış oldu.

Habercim19
avukatlık mesleğine adım atan Emre Koşar'ı tebrik eder, meslek hayatında başarılar diler.






Son Güncelleme: 02.10.2013 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165