Genç karikatüristlere ödül

Sinop Dr. Rıza Nur Halk Kütüphanesi 12. Ulusal Karikatür Yarışması sonuçlandı. Çorum'dan 18 yaş...

23 Ekim 2014 Perşembe 10:18
 Genç karikatüristlere ödül


Sinop Dr. Rıza Nur Halk Kütüphanesi 12. Ulusal Karikatür Yarışması sonuçlandı. Çorum'dan 18 yaş altı kategorisinde büyük ödül Ekin Özeskici'ye, bir başarı ödülü de Yağız Efe Çömüz’e geldi.


Sinop Dr. Rıza Nur Halk Kütüphanesi tarafından bu yıl “Bir Kitap Bin Umut” konusuyla düzenlenen 12. Ulusal karikatür Yarışması sonuçlandı. Kütüphane Müdürü Selçuk Yüksel, Karikatür Sanatçıları Seyit Saatçi, Erhan Yaşar Babalık, Aşkın Ayrancıoğlu ile Bilim ve Sanat Merkezi, Sanat E. Bölüm Başkanı Murat Özgen’den oluşan seçici kurulun 18 Ekim Cumartesi günü Sinop İl Kültür Müdürlüğü’nde yaptığı değerlendirme sonucunda ödül kazanan çizerler arasında Çorumlu genç karikatüristler de yer aldı.


Çorumlu çizerler Ekin Özeskici 18 yaş altı kategorisinde Büyül Ödül’e, Yağız Efe Çömüz de Başarı Ödülü’ne layık görüldü.



Son Güncelleme: 23.10.2014 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165