Genç Memur-Sen’de görev değişimi

Genç Memur-Sen Çorum İl Başkanı Fatih Okumuş oldu.

16 Aralık 2018 Pazar 21:01
Genç Memur-Sen’de görev değişimi

Genç Memur-Sen Çorum İl Başkanı Fatih Okumuş oldu.

Genç Memur-Sen Çorum İl Başkanlığı görevini iki yılı aşkın süredir yürüten Mustafa Yavuz Şahinbaş, Başkanvekili olan Fatih Okumuş’a görevi devretti. Genç Memur-Sen Çorum İl Başkanlığı görevine seçilen Fatih Okmuş, İskilip Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapıyor.

1986 Çorum doğumlu olan Okumuş, ilk, orta ve lise eğitimini Çorum’da tamamladı. Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü tamamladıktan sonra Çorum’un Alaca ve Bayat ilçelerinde, Hakkari Yüksekova’da ve İskilip İlçesinde öğretmenlik ve okul yöneticiliği, Yüksekova Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkan Yardımcılığı ve Genç Memur-Sen Çorum İl Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2016 yılından itibaren Genç Memur-Sen Çorum İl Başkanvekilliği görevini yürüten Fatih Okumuş, Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, Memur-Sen Çorum İl Başkanı Ahmet SAATCİ ve Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan’ın olurları ile İl Başkanlığı görevine getirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.