Genç MÜSİAD’a sıcak mesajlar

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin gençlik kuruluşu olan Çorum Genç MÜSİAD Yöneticileri...

02 Ekim 2014 Perşembe 13:53
 Genç MÜSİAD’a sıcak mesajlar


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin gençlik kuruluşu olan Çorum Genç MÜSİAD Yöneticileri, TSO’yanezaket ziyaretinde bulundu.


Genç MÜSİAD Başkanı Alper Tığlı, Genç MÜSİAD'ın Çorum için yeni ve kaliteli bir dinamizm olduğunu belirterek, "Genç MÜSİAD, MÜSİAD tecrübesini yüksek ahlak ve ileri teknoloji ilkesi ile birleştirerek, genç girişimci ve yöneticilere aktaran; toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürü ile gençliğin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması yolunda mücadele eden; geleneğine bağlı geleceğe yön veren, genç ve şuurlu bir bakış açısı oluşturmayı misyon edinmiştir. Genç MÜSİAD misyonundan yola çıkarak Çorum ilinde manevi değerlere önem veren, dinamik, girişimcilik ruhuna sahip ve ekip ruhunu benimseyen genç iş adamları ile ilimize katkı sağlayacak başarılı işlere imza atmayı amaçlamaktayız. Toplumumuzun kültürel ve manevi değerleri ile beslenmiş örnek işadamı ve verimli işletme modellerinin oluşmasını sağlayıcı çalışmalarla ülkemizin 2023 vizyonunda Çorum sanayisinin lokomotif iller arasında yer almasını hedeflemekteyiz. Bu bağlamda Ticaret ve Sanayi Odamızın, bilhassa bize her zaman örnek olan ve bundan sonra da desteklerini esirgemeyeceğinden emin olduğumuz Sayın Çetin Başaranhıncal'ın tecrübe, bilgi ve birikimlerinden faydalanmak istediğimizi belirtmek isteriz" dedi.


TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, iş dünyasının çatı örgütü olarak, Çorum’da sanayici ve iş adamları derneklerini önemsediklerini söyledi. TSO'nun faaliyetlerinde SİAD'lardan destek aldıkları gibi, SİAD'ların faaliyetlerine de destek olduklarını belirten Başaranhıncal, "İş dünyamızın güzide sivil toplum kuruluşlarından olan MÜSİAD'ın gençlere yönelmesini önemsiyorum. Sizin gibi gençlerin de sorumluluk alarak elini taşın altına koyması geleceğe olan güvenimizi artırmaktadır. İlimiz ve iş dünyamız adına atacağınız her adımda yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz.” dedi.



Son Güncelleme: 02.10.2014 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165