Gençler için örnek proje

MÜSİAD Gençlik Kurulu Çorum Şubesi önemli bir çalışmaya daha imza attı.

28 Temmuz 2015 Salı 16:13
 Gençler için örnek proje


MÜSİAD Gençlik Kurulu Çorum Şubesi önemli bir çalışmaya daha imza attı. Gençlerin manevi değerlerine olan ilgisini arttırma hedefiyle  yürütülecek olan ‘Bu Yaz Camideyim’projesini bu yıl ilk olarak Buhara Tevhid Camii’nde başlatan Genç MÜSİAD Çorum Şubesi,  çocukların kurs süresince çeşitli hediyeler ve etkinliklerle sevindirildiği, kurs bitiminde ise çocukların karneleriyle birlikte ödüller alacağı projesini  hayata geçirdi.


Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Oktay Erkoç, Tuğrul Topuz ve Ömer Küçükaltan kursa katılan çocuklarla tanışarak projeleri hakkında bilgi verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Genç MÜSİAD Eğitim ve Sosyal Faaliyetler Komisyonu Başkanı Oktay Erkoç, şöyle dedi: “Projemizi ilk olarak Buhara Tevhid Cami’nde uygulayacağız, amacımız önümüzdeki senelerde  birden fazla camimizde  projemizi uygulayıp kursa katılacak olan kardeşlerimizi çeşitli hediyeler ile ödüllendirmek” dedi.  Projenin başlıca amacına da değinen Erkoç, şunları kaydetti: “Amacımız kardeşlerimizin camiyi buluşma, tanışma ve kaynaşma yeri olarak görmesini sağlamak, onlara camiyi sevdirmek, hafızaları henüz tazeyken cami dostluklarını, manevi ortamın kendilerine kattıklarının hafızalarında yer etmesini sağlamak yer alıyor. Kurs süresince yaklaşık 80 kardeşimiz, en fazla yirmişer kişilik gruplar halinde kendi yaş grubundaki diğer çocuklarla birlikte eğitim sürecine alınarak Kur'an-ı Kerim, siyer, ibadet ile ahlak dersleri  alacaklar. Katılımcılar, çeşitli sosyal faaliyetler içinde bulunarak, akranlarıyla eğitici oyunlar oynama fırsatını yakalayacaklar ayrıca sık sık bizlerde kardeşlerimizi ziyaret edip onlara çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulunacağız. Kurs süresince camiye gelen kardeşlerimiz için , ailelerinin de katılacağı törenlerle tablet bilgisayar, bisiklet, kitap gibi hediyeler ve başarı belgeleri takdim ederek bu yıl ilkini başlattığımız etkinliğimi tamamlayacağız.”



Son Güncelleme: 28.07.2015 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.