Gençler onlar için sahnede

Sungurlu'da gençler 'Siyah İnciler' adlı oyunu sahneledi

16 Aralık 2017 Cumartesi 15:30
Gençler onlar için sahnede

Sungurlu’da Siyah İnciler Tiyatro gösterisi sahnelendi. Gençlik Merkezinin gönüllü öğrencileri tarafından engelli ve engelli ailelerini anlamak ve anlatmak için hazırlanan Siyah İnciler adlı Tiyatro gösterisi beğeniyle izlendi.

PEYNİR ÜRETİM KURSU

Sungurlu Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan ve İş Kur Müdürlüğü tarafından desteklenen peynir üretim kursunu başarı ile tamamlayan 22 kursiyer törenle sertifikalarını aldı. kursiyerlere sertifikaları protokol üyeleri tarafından verildi.

MYO LİSELERE REHBER OLACAK

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu (MYO) ile Sungurlu Fen Lisesi, Sungurlu Haydar Öztaş Anadolu Lisesi ve Sungurlu Anadolu Lisesi arasında bilimsel ve sosyal işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol çerçevesinde Sungurlu MYO’nun ilçedeki liselere bilimsel çalışmalar, projeler konusunda danışmanlık yapması, Sungurlu MYO akademik personeli tarafından lise öğrencilerine yönelik geçitli akademik sunumlar yapılması, lise öğretmenleri ile mesleki gelişime yönelik çalışmalar yapılması ve lise son sınıf öğrencilerine meslek seçimi konusunda tanıtıcı faaliyetler yapılması konularında işbirliği kararı alındı.

CHP MAZBATA ALDI

Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Sungurlu İlçe Başkanlığına seçilen Ali Erayhan, Sungurlu Adliyesi'nde gerçekleşen törenle mazbatasını aldı. CHP İlçe Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu; "İlçe Başkanı Ali Erayhan, Başkan Yardımcıları Sadet Canan Sabancılar ve Satılmış Zobu, İlçe Sekreteri Hamza Yarayan, Sayman Durmuş Kurt, Eğitim Sekreteri Aşır Dilenoğlu, Bilişim Sorumlusu Ahmet Mavi"

Son Güncelleme: 16.12.2017 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.