Gençlerden hayırlı bir iş daha

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 81 ilde Gençlik Merkezleri aracılığı ile yürüttüğü ‘Genç Dönüşüm Projesi’...

16 Mart 2015 Pazartesi 12:09
Gençlerden hayırlı bir iş daha


Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 81 ilde Gençlik Merkezleri aracılığı ile yürüttüğü ‘Genç Dönüşüm Projesi’ kapsamında gençler 2015 YGS çıkışı okul önlerine açtıkları stantlarla adaylardan kırtasiye malzemesi topladı.


Çorum Mahmut Atalay Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllü üye gençler ile birlikte kırtasiye malzemelerini ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtmak üzere sınav çıkışında adaylardan Genç Dönüşüm kutularına bırakmaları istendi.  ‘Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma’ sloganıyla yola çıkan gençler; büyük ilgi gösterdikleri bu projede toplanan setleri  Gençlik Merkezi önderliğinde ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.


Geçmiş yılda ÖSYM’nin düzenlemiş olduğu sınavlara katılan adaylardan kalem, silgi ve kalemtıraş gibi kırtasiye malzemelerini toplayan gençler, söz konusu malzemeleri 2013-2014 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmıştı. Toplanılan kırtasiye malzemeleri İskilip Çatkara köyüne, Ortaköy Karahacip beldesine, Kınık köyü ve Elvançelebi beldesine, 2014-2015 eğitim yılında da Alaca Yüksekyayla, Küçükhırka, Suludere köylerinde  eğitim-öğretim gören öğrencilere dağıtılmıştı.


Çorum Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, yaptığı açıklamada, “Gençlik liderleri önderliğinde gerçekleştirilen Genç Dönüşüm Projesi çalışmalarında  bizi yalnız bırakmadıkları için gönüllü gençlere , ayrıca  emeği geçen görevlilere, sınava giren gençlere ve ailelerine teşekkür ederiz” dedi.


Sosyal sorumluluk projelerinde farkındalık oluşturmak istediklerini belirten  Tığlı ,bu projenin bir geri dönüşüm platformu olduğunu, böylece ülkemiz gençliğinin doğaya ve insana olan sevgisinin, bilincinin, kültürünün yaygınlaştırıldığını dile getirdi.


Tığlı, gençlik merkezinin kapılarının tüm gençlere açık olduğunu, bu proje kapsamında gönüllü görev almak isteyen gençlerin merkezle irtibata geçebileceklerinikaydetti.


Gençlik Merkezi ile irtibat için irtibat telefon; 03642231320



Son Güncelleme: 16.03.2015 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.