Gençlik Merkezi gün sayıyor

Osmancık gençliğinin sosyal ve kültürel yaşantısına yön verecek olan Gençlik Merkezi inşaatı son...

12 Aralık 2014 Cuma 17:29
 Gençlik Merkezi gün sayıyor


Osmancık gençliğinin sosyal ve kültürel yaşantısına yön verecek olan Gençlik Merkezi inşaatı son aşamasına gelerek hizmete girmeye hazırlanıyor. 

Gürleyik Mahallesi’nde bulunan eski Devlet Hastanesi Binası yanında bulunan eski gemici parkının olduğu yere yapılan ve çalışmalarında sona gelinen Osmancık Gençlik Merkezi binası hizmete girmeye hazırlanıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Osmancık Gençlik Merkezi, toplam kullanım alanı yaklaşık 730 metrekare, bina temeli ise 379 metrekare alan üzerine kuruldu.

TESİS ARALIK AYINDA HİZMETE GİRECEK

İnşaatı tamamlanma aşamasına gelen Osmancık Gençlik Merkezi'nde gençlerin eğitimine katkı sağlayacak olan Müzik, Dans ve folklor, resim, sanat, plastik sanatlar, el işçiliği salonu, zeka oyunları salonu, bilgisayar salonu ve kütüphane olmak üzere gençliğe yönelik bir çok branşı kapsayacak şekilde hizmet edecek.

Çok amaçlı gençlik merkezinin kurulması ile Osmancıklı gençlerin zaman geçirebilecekleri, sosyal ve kültürel faaliyette bulunabilecekleri yer sıkıntısı ortadan kalkacak.

Çok kısa bir süre sonra hizmete açılacak olan Osmancık Gençlik Merkezi, elektrik kesintilerinde devreye girecek olan jeneratör, merkezi klima ve ısıtma, güvenlik kamera sistemi ile donatılmış bulunuyor.

TESİS GEÇİCİ KABUL AŞAMASINA GELDİ

Bilgisayar ve teknik donanımının kurulmasından sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından geçici kabulü yapılarak hizmete girecek olan Osmancık Gençlik Merkezi inşaatının 774 bin TL’ye mal olduğunu dile getiren yüklenici firma Erkuş İnşaat Turizm ve Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd. Şti. sahibi Hikmet Erkuş, "Binanın inşaat temeli 379 metrekare üzerine oturmaktadır. Bina içerisinde gençlerin yetenekleri geliştirilerek topluma kazandırılmalarına yönelik sosyal kültürel faaliyetlerin yapılabileceğin çeşitli salonlar bulunmaktadır. 2013 Eylül ayında ihalesi yapılan Osmancık Gençlik Merkezinin, 2013 Kasım ayında sözleşmesini tamamlayarak yer tesliminin ardından inşaatına başladık. Yaklaşık 360 gün gibi bir süre içinde inşaatı tamamlanarak teslimi yapılması planlanan Gençlik merkezinin 1 aylık bir ek süresi ile bitim aşamasına gelindi, yaklaşık olarak 1 haftalık bir işimiz kaldı. Birkaç ufak işlerin ardından geçici kabul ile binayı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’ne teslim edeceğiz” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 12.12.2014 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165