Gençlik Merkezi, öğretmenleri unutmadı

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi çalışanları ve üye gençleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Zafer İlkokulu'na ziyarette bulunuldu.

01 Aralık 2016 Perşembe 17:37
Gençlik Merkezi, öğretmenleri unutmadı

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi çalışanları ve üye gençleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Zafer İlkokulu'na ziyarette bulunuldu.

Ziyarette Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı tarafından, öğretmenlere kaligrafi hat sanatıyla isimlerinin yazılı olduğu kartelalar takdim edilerek, öğretmenlerin, öğretmenler günü kutlandı. Genç Dönüşüm Projesi kapsamında toplanan ÖSYM kalemleri de minik öğrencilere hediye edildi.

Ayrıca Gençlik Merkezi, öğretmenlerin öğretmeni olarak tanınan emekli öğretmen Mehmet Metin Aşkın’ı da unutmadı.  Gençlik merkezlerinin kasım ayı konusu olan "Saygı" temasının da işlendiği ziyarete Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü gençler katıldı.

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, "Sevgileriyle içimizi, yeniliği, gelişmeyi ve bilimi anlatarak düşüncelerimizi aydınlatan doğruluk, dürüstlük ve bilgiyle evrensel değerlere ulaşmamızı sağlayan bu kutsal mesleği yapan öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Onların emeklerini boşa çıkarmamak için dürüst, insani değerlere sahip bireyler olmamız onlara verilebilecek en güzel armağandır. Öğretmenlik, insanlık tarihindeki belki de en eski ve en soylu meslektir. Çünkü mevkisi ve makamı ne olursa olsun, bir toplumda hayatın tüm alanında görev yapacak değerli beyinlerin hepsi de son tahlilde öğretmenlerin eğitim ve yetiştirmesinin ürünüdür. Tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor iyi bir gelecek güçlü bir Türkiye Öğretmenlerimizin Eseri olacaktır" dedi.

Son Güncelleme: 01.12.2016 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165