Gençlik Spor’dan yüzme havuzu açıklaması

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yaklaşık 8 aydır kapalı bulunan olimpik yüzme havuzunun tadilatı için ihale sürecinin başladığını duyurdu.

05 Temmuz 2019 Cuma 14:39
Gençlik Spor’dan yüzme havuzu açıklaması

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yaklaşık 8 aydır kapalı bulunan olimpik yüzme havuzunun son durumu hakkında açıklama yaptı. Açıklamada, yüzme havuzunun tadilatı için ihale sürecinin başlatıldığı duyuruldu.

İşte o açıklama:

İlimizde hizmet veren tam olimpik kapalı yüzme havuzu Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü teknik personellerince yerinde yapılan inceleme sonucu çatı testinin ve onarımının yapılmasına karar verilmiştir.

Hitit Üniversitesi’nce yapılan çatı testi raporu sonucuna göre ise çatının tehlike arz etmesi nedeniyle çatı değişimi kesinleştikten hemen sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce çatı testi ihalesi yapılmıştır. Daha sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce hazırlanan yaklaşık maliyet keşfi Gençlik ve Spor Bakanlığı’na gönderilmiş, bakanlığımızdan ödenek talep edilmiştir.

Gerekli ödeneğin temin edilmesi sonucu yine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce yaklaşık maliyet ve proje çalışmaları tamamlanarak il müdürlüğümüzce ihale süreci başlatılmıştır.

En kısa süre içinde tamirat, bakım ve onarım işleri tamamlanarak Olimpik Yüzme Havuzumuz halkımızın hizmetine tekrara açılacaktır.

Son Güncelleme: 20.10.2020 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kenann 2019-07-05 18:03:47

Reisin bahsettiği Bürokratik oligarşi işte budur.. 8 ayda gelinen noktaya bak ihale olacak sonra iptal bir daha çıkalım sonra firma battı ............
yazık be sezon bitirdiniz

Avatar
Vatandas 2019-07-05 19:35:50

Vatandaş sizleri bekliyor Genclik ve spordaki yetkililer . Derhal hizlandirilip bir an önce ise başlatılmalı, gerekirse derhal Ankara ya gidilmeli.kac sefer gelen bakana bunlar anlatılmalı. Sizleri bekliyoruz

Avatar
Vekiller ne iş yapıyor 2019-07-06 06:23:09

Milli eğitim il müdürü için gece vakti Ankara’ya çıkartma yapan sayın vekillerimiz alın size iş. Ama gitmezsiniz

Avatar
Vekiller vekiller vekiller 2019-07-06 09:33:15

Kimin vekilisiniz siz.. saçma sapan işlerin peşinde koşacağınıza spor için sağlık için vatandaşın yararlanamadığını olimpik havuz sürecini hızlandırın.. gerçi ne kadar umrunuzdadır ki böyle işler , bürokrasiyi dizayn etmek , birbirinizle didişmek varken ..

Avatar
Corumlu 2019-07-06 12:47:02

Daha ihale işlemleri bile yapılmadan 8 aydır bu tesisin kapalı tutulmasını hesabını kim soracak bu işlemler tamamlayıp firmaya teslimi 1 yili aşacak yazık değilmi bu tesisi bunca süredir kapalı tutmaya binlerce geçiniz ve vatandaşımız neden aylardır mağdur oldu ve olacak