Genel Merkez Kadın Kollarından Ziyaret

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Zeynep Gül Yılmaz ve Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Yelda Erol Gökcan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti.

25 Şubat 2016 Perşembe 15:03
Genel Merkez Kadın Kollarından  Ziyaret

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Zeynep Gül Yılmaz ve Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Yelda Erol Gökcan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti.

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Zeynep Gül Yılmaz, Çorum Belediyesi'nin kadınlara yönelik çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek “Çorum Belediyesi gerçekten çok başarılı çalışmalar yapıyor. Kadınlara yönelik yaptığı örnek çalışmalardan dolayı tüm AK Partili kadınlar adına Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Külcü'ye teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek göreve geldikleri günden itibaren kadınlara yönelik birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti. AK Parti ile Türkiye’nin sosyal belediyecilik ile tanıştığını vurgulayan Başkan Külcü, “Biz de Çorum’da Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerimiz ve Aile Eğitim Merkezlerimizle kadınlarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Kadın Kolları Genel Merkez yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 25.02.2016 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165