Genel Müdür görevden alındı

Çorum Şeker Fabrikası’na iade edildiği 10 Tır değerli malzemenin iade edildiği iddiasının ardından Genel Müdür görevden alındı.

05 Kasım 2018 Pazartesi 12:31
Genel Müdür görevden alındı

Özelleştirilen şeker fabrikaları ile ilgili iddialar gündemde yerini korurken, Türk Şeker’in yönetim kademesinde değişikliğe gidildi.

Kamu şeker fabrikalarının çatı kuruluşu olan Türk Şeker’de genel müdür değişti. Milli Gazete’den Sadettin İnan’ın haberine göre, bu görevi vekaleten yürüten Ergin İçenli görevden alınırken yerine Ergün Yıldız getirildi. Türk Şeker Genel Müdürlüğü’nde yapılan bu değişiklik özelleştirmeye konu olmamasına rağmen Çorum Şeker Fabrikası’na iade edildiği iddia edilen 10 Tır değerli malzeme iddiasının çıkmasının hemen ardından geldi.

Türk Şeker Genel Müdürlüğü’nü vekaleten yürüten Ergin İçenli görevden alınarak yerine Ergün Yıldız getirildi. Türk Şeker’de yapılan bu değişikliğin özelleştirilmeden önce Çorum Şeker Fabrikası’na ait olan 10 tırlık malzemenin yeni sahiplerine gönderilme iddiasının ortaya çıkmasının hemen ardından gerçekleşmesi dikkat çekti.

Son Güncelleme: 06.11.2018 08:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.