Gökyüzünde renk cümbüşü

Çorum Kent Konseyi ve Aktif Yaşam Kulübü üyeleri 1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nde ortaklaşa program düzenledi.

01 Ekim 2014 Çarşamba 17:30
 Gökyüzünde renk cümbüşü


Çorum Kent Konseyi ve Aktif Yaşam Kulübü üyeleri 1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nde ortaklaşa program düzenledi.


Atatürk Spor Salonu yanında potalar bölgesi olarak bilinen alanda gerçekleştirilen eğlence programında çocuklar potalar bölgesindeki duvarlara rengârenk resimler çizdi. Çocuklara dağıtılan balonlar ise gökyüzüne salındı. Gökyüzü renk cümbüşüne sahne oldu.

Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan'ın da katıldığı etkinlikle çocuklar arasında çeşitli yarışmalar da düzenledi.  Kent Konseyinin yeni yönetiminin kısa bir süre önce göreve geldiğini hatırlatan Turhan Candan, çocukların kent yönetimine aktif olarak katılmalarını önemsediklerini dile getirdi. Çocukların hem kendileri hem de Çorum’la ilgili sorunların çözümünde yer almalarını ve yönetime katılmalarını önemsediklerini vurgulayan Candan, "Çocuk Meclisimizin çalışmaları yepyeni etkinliklerle devam edecek. Çocuklarımızla birlikte inşallah güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz." dedi. 




Son Güncelleme: 01.10.2014 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165