Gönlü Kudüs'te kalan herkes davetli

Aktivist-Yazar Tuğrul Selmanoğlu'nun Ümmetin Sorumluluğu Kudüs konulu konferansı yarın gerçekleştirilecek

24 Aralık 2017 Pazar 19:43
Gönlü Kudüs'te kalan herkes davetli

Aktivist-Yazar Tuğrul Selmanoğlu'nun Ümmetin Sorumluluğu Kudüs konulu konferansı, 25 Aralık Pazartesi (bugün) saat 20,00'de Devlet Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Çorum Belediyesi ve İnsani Değerler Platformu tarafından ortaklaşa düzenlenen konferansta, Almanya'da yaşayan ünlü Türk Aktivist-Yazar Tuğrul Selmanoğlu, Kudüs'le ilgili Ümmet'in üzerinde taşıdığı sorumluluğa işaret ederken, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan ettiği sözde kararın olduğu hafta, Kudüs'e giderek Kudüs davasına destek vermiş, orada yaşananları sosyal medya aracılığı ile tüm dünya ile paylaşmıştı.

Özellikle Alman televizyonu ve basınında Türkiye karşıtı kampanyalarda, iftiracıların yalanlarını tokat gibi yüzlerine çarpan Tuğrul Selmanoğlu, PKK ve FETÖ başta olmak üzere tüm terör guruplarından aldığı tehditlere rağmen, mücadelesini sürdürüyor.

25 Aralık Pazartesi saat 20,00'de Devlet Tiyatro Salonu'nda düzenlenecek konferansa yoğun bir katılım beklenirken, İnsani Değerle Platformu Sözcüsü Zeki Kanbur, Çorumlular'ın Kudüs konusunda yapılan tüm etkinliklere yoğun bir ilgi gösterdiğine işaret ederek, "25 Aralık Pazartesi (yarın) gerçekleştireceğimiz konferansta, Kudüs'le ilgili çok ayrıntılı bilgiler, yaşanan sürecin perde arkası ve Ümmetin Kudüs'e karşı omuzlarına yüklenen sorumluluk bir kez daha zihinlere kazınacak. Kudüs'le ilgili sorumluluğumuzu bir kez daha ölçüp tartmak için, kalbi Kudüs'le birlikte atan tüm hemşehrilerimizi konferansa bekliyoruz. Gönlü Kudüs’te kalan herkes, bu konferansın özel davetlisidir." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.